Romkugle-fest med Yelp

Byens bedste romkugle

I går var jeg til smagsprøve med Yelp for at finde byens bedste romkugle. Der var i alt 19 forskellige romkugler (!!!) linet op, klar til at blive smagt og vurderet af madanmeldere, bloggere og andre romkulgle-entusiaster. Man skulle tro, at det var nemt at teste romkugler, men det blev hurtigt tydeligt, at en romkugle ikke bare er en romkugle. Der var stor forskel på smag, konsistens og udseende. Nogle smagte mere af hindbær, kaffe eller af chokolade, og andre var helt uden rom.

Det tog også sin til at smage sig igennem de 19 forskellige kugler fra henholdsvis: WedoFood, T in the Park, Granny´s, Renars Bager og konditori, Whoopie, W&K, Rein van Hauen, Lagkagehhuset, Meyers, Gorms, Bevars, Bodenhoff, Emmerys, Urtehuset, Brødflov, Riccos, Laura´s og landbageriet.

Vinderen og altså byens bedste romkugle blev Lauras Bakery. Efter min mening er det en rigtig god romkugle med den rette balance af chokolade og rom, fin konsistens der hverken er for blød eller hård og så selvfølgelig en smuk topping. Hvis du er nysgerrig kan du læse flere anmeldelser på Yelp lige her.

facebooktwitterpinterestmailby feather

2 thoughts on “Romkugle-fest med Yelp

    1. Frk. Snack Post author

      Tak Camilla, hvor er du sød. Og selv tak for en rigtig hyggelig eftermiddag for et par uger siden :-)

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *