Frk. Snack

frk-snack

Mit navn er Heidi, og jeg driver bloggen her, fordi jeg elsker snacks og nye smagsoplevelser. Jeg bor i København, og arbejder til daglig med at udarbejde kurser og uddannelsesforløb indenfor sundhed. Jeg er optaget af sundhed i bredeste forstand. For mig er det en balance mellem krop og sind, og derfor finder du også mange forskellige snacks og opskrifter her på bloggen. Opskrifterne er en blanding af mine egne og andres – egentlig bare alt dét, der smager dejligt, og giver et smil på læben og sommerfugle i maven. Ud over snackoplevelser deler jeg også lidt om min hverdag, positive og gode oplevelser.

Så velkommen til. Jeg håber, at du finder inspiration, og forhåbentlig kommer forbi igen en anden gang. Hvis du vil følge med i mine snackoplevelser og få et glimt af min hverdag, så kan du følge mig på Instagram, og ellers er du også meget velkommen til at finde Frk. Snack på Bloglovin og Facebook, hvor du kan se hver gang, der er nye indlæg.

Kærlige hilsner fra Heidi

Samarbejde:
Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et samarbejde, så er du altid velkommen til at sende en mail til: frksnack(a)frksnack.dk.

Sponsorerede indlæg:
Alt det jeg poster, og deler her på bloggen, er produkter eller arrangementer jeg kan stå inde for, og mener I læsere kan have interesse i. Når et indlæg er sponsoreret vil det fremgå i det enkelte indlæg med ´sponsoreret indlæg´ i starten af teksten.

Copyright:
Alle billeder og tekster er fotograferet og skrevet af mig, medmindre andet er anført. Jeg vil være meget beæret, hvis du nævner Frk. Snack eller bruger mine billeder eller opskrifter, men link gerne til blogindlægget eller send en mail, så vi lige kan aftale hvordan og hvorledes.

6 thoughts on “Frk. Snack

  1. Frk. Snack Post author

   Tusind tak søde Camilla. Dejligt du kiggede forbi. Det vil jeg også glæde mig til. Knus til dig :-)

   Reply
 1. Rebekka Vibe

  Hvor er det dejligt at se og følge dit snack-univers kæreste Heidi. Held og lykke med bloggen – godt gået min ven! <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *